SPONSORTIP VAN DE WEEK

Net zoals vorige week wil ik ook deze weer een leuke sponsortip met jullie delen. De meeste van jullie halen vooraf al flink wat geld op, vaak omdat dit een vereiste van een organisatie is. Maar vooral wanneer men terug is in Nederland en ervaren heeft hoe het daadwerkelijk is, dan komt die grote motivatie om iets te kunnen blijven doen voor 'jouw' organisatie. Met deze tip van de week gaat dat helemaal goed komen...

Taarten bakken..!! Nu denk je wellicht, 'maar dat kan ik niet'. Dat hoeven geen ingewikkelde 3-laags taarten te zijn, maar kan ook iets heel eenvoudigs als merengue zijn. Meer dan genoeg recepten op het internet te vinden en daarnaast ook nog eens een leuke bezigheid. Mensen zijn jarig, krijgen bezoek, houden feesten en daar kun jij perfect op inspelen. Hou de kosten laag voor jezelf en maak een aantrekkelijke prijs voor de koper. Hou de verjaardagskalender in de gaten en spreek de mensen aan, leg uit waar je mee bezig bent en gegarandeerd dat jij die lekkere taart mag gaan bakken in plaats van dat zij er eentje gaan kopen bij de bakker.

Good luck, en bakken maar!!

Fijn weekend lieve Wereld Supporters

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of cecilecremer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.