GROEN DOEN MET "DE GROENE MEISJES"

De wereld supporten begint bij jezelf, maar vaak weten mensen niet zo goed waar ze moeten beginnen. Ze willen wel graag gezond eten, fairtrade producten kopen of hun steentje bijdragen in de vorm van duurzame alternatieven maar ze weten simpel weg niet waar ze toegankelijke en laagdrempelige informatie kunnen vinden. Nou, ik heb het antwoord voor deze mensen; ' www.degroenemeisjes.nl '

Mijn lieve vriendin Pien Geerlings, wees me op deze groene weblog van de twee zeer enthousiaste groendoeners Merel en Jamie. De meiden geloven dat een groen leven vooral leuk moet zijn en willen met deze blog een inspiratie zijn voor andere. Zij nemen lezers mee in hun zoektocht naar manieren om bewuster en groener te maken.

Van beauty tot food tips en van vintage winkels tot duurzame citytrips, op degroenemeisjes vind je het allemaal. Het jeudige en speelse karakter van de site maakt het een laagdrempelig initiatief om de wereld een stukje beter te maken!

Ik ben een groot fan van de site, wat vinden jullie ervan?

www.degroenemeisjes.nl

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of cecilecremer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.