Sis

Dit weekend heb ik samen met mijn moeder een verjaardagscadeau voor een meisje van het project gekocht. Ze wordt 11 mei 21 jaar, dat is toch wel een bijzondere leeftijd.

Alle kinderen van het project krijgen op hun verjaardag een cadeau. Ik heb met de social worker van het project overlegd, of het goed was als mijn moeder en ik een cadeau voor het meisje haar 21e verjaardag zouden kopen. Dit vond de social worker een goed idee.

Het meisje ziet mij als haar zus en mijn moeder als haar moeder. Mijn moeder en ik zien haar ook als een dochter en zus. Ik spreek haar wanneer mogelijk via de telefoon of social media of via brieven.

Ik heb al meerdere malen hele lieve brieven van haar ontvangen. Dat doet een mens goed, om zulke lieve brieven vol waardering te krijgen. Ze is heel speciaal voor mij en dat zal ze ook altijd blijven!

We hebben een leuk verjaardagcadeau voor haar gekocht en dit opgestuurd. Nu hopen dat het goed en op tijd aankomt! :)

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jonne Donatz
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.