Over ruim een weekje is het zover!

Volgende week woensdag is het eindelijk zover! Dan zal ik om 13 uur vanuit Schiphol via Moskou naar Ho Chi Minh vliegen om daar aan mijn grote avontuur te beginnen.
Ik heb er maanden naar uitgekeken om een keer echt wat voor anderen te doen die het echt nodig hebben in plaats van alleen maar geld doneren aan de vele goede doelen, wat ik uiteraard ook nog steeds aanmoedig.
Ik heb hiervoor ook vrienden en familie gevraagd om wat te sponseren mochten ze dit leuk vinden, aangezien ik dat zelf ook altijd erg fijn vond om te doen. Met dit geld wil ik iets doen voor de kinderen daar. Wat precies weet ik nog niet, maar hopelijk iets waar ik veel lachende gezichtjes van krijg!
Ik kijk er erg naar uit en hou jullie op de hoogte van alles wat ik meemaak.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.