Meneer Gomez en krantenbericht

Meneer Gomez is een hele bijzondere man uit Heiloo! Hij is een man uit de politiek en hij komt heel erg op voor de armen. Hij had mijn krantenbericht gelezen in de plaatselijke krant. Toen hij dat gelezen had wou hij graag mijn adres weten, ik dacht eerst waarom? Tot hij voor mijn deur stond, hij had een envelop bij zich. We hebben ongeveer 2 uur gepraat, het was een heel mooi gesprek. Hij zat ongeveer te huilen toen ik nogmaals vertelde wat ik ga doen, omdat hij het zo mooi vind dat 2 jonge meiden zoiets doen voor de armen. In de envelop dat een getypte brief van een typemachine, ontzettend mooie brief, daar werd ik eerlijk gezegd ontroerd van. Ook zat er 200 EURO in de envelop!! Ik was ontzettend blij mee en ik heb ondertussen al ruim 1700 euro opgehaald !! Echt geweldig, ik ben heel blij dat er zo veel goede mensen zijn, die de arme mensen ook een beter leven gunnen!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of lotteinkenia
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd