nog maar 2 maandjes

Over 2 maanden is het al weer zover, dan ga ik mijn grote reis naar Kenia maken! Ik heb er ontzettend veel zin in, ik ben al druk bezig met allemaal dingen om zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Een vriendin van mijn moeder zei laatst tegen mij, je moet een brief sturen naar de keer op keer. De keer op keer is een bedrijf in Heiloo, dat oude spullen van mensen inzamelen. Vervolgens verkopen zij dit, waar ze geld mee ophalen. Er werken alleen maar vrijwilligers bij de keer op keer. Ze geven iedere maand een opsteker aan iemand die het goed kan gebruiken, dit kan de hockeyclub zijn, dit kan een persoon zijn die het heel moeilijk heeft, eigenlijk iedereen die het verdiend.
Voor de maand april ben ik dat geworden, ik had in de brief geschreven dat ik vrijwilligers werk ga doen en dat ik heel graag zo veel mogelijk geld wil ophalen voor de arme mensen in Kenia. Vooral omdat ik het verschil tussen arm en rijk, tussen Kenia en Nederland zo groot vind. Ze waren ontzettend enthousiast over mijn plannen en daarom hebben ze mij de opsteker van 200 EURO gegeven. Echt fantastisch!

Contributions, Comments & Kudos

Als ik je ergens mee kan

Als ik je ergens mee kan helpen, tips ofzo, my door is always open! :) Ben benieuwd naar als jouw ervaringen en verhalen!!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of lotteinkenia
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Selected Categories