Een maandje op proefverlof voor het échte werk begint: 15 maanden Zuid-Amerika

Jawel, over twee weken ga ik een maandje taal-temperatuur-en-traagheid acclimatiseren in mijn tweede thuis Andalusië. De TEFL cursus duurt een maand en zal ervoor zorgen dat ik in ieder geval de basis van het lesgeven onder de knie heb án al een beetje ervaring als ik ergens Engels ga geven.

Het ticket is geboekt (+ uiteraard één extra stoel voor de gitaar!), de kamer in de muzikale en artistieke zigeunerwijk Triana is geregeld en langzaam begint het door te dringen dat na dit maandje wennen het écht gaat beginnen... Nelly is er (bijna) klaar voor!

Voor mijn Project Imagine all the people ga ik in verschillende landen en werelddelen minstens 3 maanden vrijwilligerswerk doen bij verschillende projecten. Door op een leuke manier verhalen te schrijven over dingen die ik meemaak, hoop ik de wereld een beetje groter te maken. Zo kunnen we onszelf beter zien als een deel ervan, en hopelijk krijgen anderen zo ook zin / zien ze de mogelijkheden om zelf óók iets bij te dragen. Als je benieuwd bent naar het hele plan, de verhalen en/of nieuwtjes, kijk op: httpspublic://blog/vliegtuig_0.jpgnellyontour.wordpress.com/

Groetjes!

Contributions, Comments & Kudos

Dat klinkt echt te gek, ik

Dat klinkt echt te gek, ik wens je ontzettend veel succes en plezier!

Maak er iets moois van!

xx

Thanks!

Dankjewel Cecile, dat gaat zeker lukken!

Via deze blog, en als je wil ook de website hierboven (daar kan ik ook foto's plaatsen tussen de tekst) en facebook zal ik proberen iedereen op de hoogte te houden!

Dankjewel voor je berichtje, groetjes! Nel

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.