SPONSORTIP VAN DE WEEK

Sponsorgeld bij elkaar zoeken is altijd een moeilijke taak, zeker in tijden van crisis waar het ook met bedrijven steeds slechter gaat is het geen 'makkie'. Aangezien ik al aan meerdere projecten heb gewerkt, heb ik al aardig wat sponsorgeld moeten verzamelen, vanaf nu zal ik dan ook elke week een blogpost wijden aan 'de sponsortip van de week'.

Deze sponsortip is vooral heel leuk voor mensen die naar Aziatische landen gaan, maar wanneer je ergens anders naar toe gaat, kun je deze tip ook heel leuk verpakken en daarmee veel geld ophalen. Het enige waar je zelf in hoeft te investeren is een slinger met Tibetaanse gebedsvlaggetjes. Die prachtige kleurrijke slingers met dunne stoffen vlaggetjes.

Het idee achter deze vlaggetjes is dat je ze in de wind hangt zodat ze al je zorgen, wensen en ideeen met de wind kunnen meevoeren. Verkoop deze vlaggetjes per vierkantje, laat mensen er een boodschap of wens opzetten en vertel dat je deze zult meenemen om te laten meevoeren door de wind. Je kunt dan per vlaggetje ongeveer 2euro vragen, maar je zult zien dat mensen al vlug meer willen geven. Bij mij is het een enorm succes geweest en ik heb er veel geld mee opgehaald.

Mensen willen toch onbewust het idee hebben dat ze er iets voor terug krijgen en op deze manier geef je hun symbolisch een stukje hoop en liefde, die over de wereld zal worden uitgestrooid.

Ik hoop jullie met deze tip inspiratie te hebben gegeven om weer aan de slag te gaan voor een betere wereld

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of cecilecremer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories