GIRO555 PIKTE MIJN WERELDSUPPORTERS BLOG OP!!

Trots als ik ben, dat giro555 mijn blog over de toestand in Syrie heeft opgepikt, wil ik dit graag met jullie delen!

Op 28 maart jongstleden schreef ik een stukje over Syrie, met de titel 'een pilsje minder voor syrie?'. Daarin maakte ik de suggestie, dat als we allemaal een koffietje minder namen, of een pilsje zouden laten staan in het weekend, dat we die eurootjes dan zouden kunnen spenderen aan de schrijnende toestand in Syrie. Vooral met het idee mensen te laten weten dat alle kleine beetjes helpen.

Deze blog gedeeld via mijn social media kanalen, pikte Giro555 dit op, ik kreeg een tweet van hen met een bedankje voor mijn ludieke actie en ze stuurde me een linkje met een stukje dat zij over deze blog op hun actiesite hadden gezet.

Ontzettend trots ben ik daarop en mijn tip voor jullie, blog over actuele zaken, deel over de social media kanalen en zoek de aandacht op, gegarandeert dat jij de volgende keer gedeeld wordt!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of cecilecremer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.