THEY GO TOGETHER LIKE... "SHOOBOP SHA WADDA WADDA YIPPITY BOOM DE BOOM"

Fashion en de wereld supporten..? Volgens velen gaat dit niet samen, immers het 'oppervlakkige' mode wereldtje houdt zich toch helemaal niet bezig met deze veel te 'suffe' bezigheden?

Het tegendeel is echter waar, niet alleen zijn veel productielijnen veel maatschappelijker en ecologisch verantwoord geworden, halen veel grote designers hun inspiratie uit andere culturen en wordt er steeds bewuster omgegaan met alle onderdelen uit de keten, ook worden veel goede doelen aan merken gehangen.

Denk aan h&m for Aids, een laagdrempelig en actueel voorbeeld van een keten in de fashion industry, die op haar eigen manier een steentje wil bijdragen aan een betere wereld. Neemt echter niet weg dat er aan de andere kant ook nog een heleboel kan verbeteren, maar ieder stapje in de goede richting is er een.

Ook wereld's meest beruchte Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour draagt haar steentje bij door twee van haar tassen te veilen en de opbrengst te doneren aan 'Beatin Bowel Cancer, die de strijd aangaan tegen darmkanker. De koelbloedige modekoningin, laat hiermee zien dat ook zij hart heeft voor de wereld en zet hiermee een goed voorbeeld voor anderen.

Als jij een paar euro over hebt aan het eind van deze maand, aan wie zou jij die dan willen doneren?

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of cecilecremer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd