Benefietconcert breekt records

Nog nooit zijn er zo veel bezoekers in StudioGonz geweest als gisteravond bij het benefietconcert voor Jan van Hoof. Van heinde en verre kwamen de mensen aan, via via aangetrokken tot een spetterende avond vol met live muziek. De line-up was geweldig en de organisatie was briljant. W.O.Z., Skapiche en Knivoj – bedankt voor het spelen! Was geweldig! StudioGonz – bedankt voor de donatie aan onze huisvesting van de deuropbrengsten en lidmaatschapskosten – we zijn benieuwd naar het resultaat!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Klinkt goed! Weet je al meer

Klinkt goed! Weet je al meer over het resultaat? :)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Daan Blitz
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
62 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.