Huurcontract GOUDasfalt getekend

Zaterdagochtend 21 januari is om 10:30 uur het huurcontract ondertekend tussen GOUDasfalt en scouting Jan van Hoof. Op deze feestelijke dag was het machtige terrein extra versierd met een laagje ijzel, als om het moment nog mooier te maken. Voor de komende tien jaar is de huisvesting van de Jan van Hoof gewaarborgd op een terrein waar de medemens centraal staat. Feesten en evenementen worden gecombineerd met houtbewerken en bijen houden; strandgangers ontmoeten lasergamers; de ene dag is er circus, de andere een culinair feest. Het klopt allemaal bij GOUDasfalt en het ligt enorm in het verlengde van de ontdekkingstocht die Scouting voor eenieder is. We zijn daarom erg blij met wat GOUDasfalt te bieden heeft. Een prachtig clubhuis in de polder, naast de binnenstad en met een immens speelveld er bij. Laat het verbouwen beginnen!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Daan Blitz
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
38
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.