Speculaasactie groot succes

Zolang ik me kan herinneren helpen de jeugdleden van Jan van Hoof jaarlijks mee met de verkoop van speculaas om Jan van Hoof draaiende te houden. Dit jaar was wel erg bijzonder, omdat we de opdracht hebben om veel geld bij elkaar te krijgen voor het nieuwe clubhuis. Onze jeugdleden hebben dan ook extra hard hun best gedaan!

Zoals ieder jaar bleven er nog wel wat pakjes speculaas over. Doorgaans nemen we dat als verlies. Maar dit jaar kregen we hulp van buitenaf: biercafé De Goudse Eend maakte belangeloos plek vrij in de kroeg om overtollig speculaas te verkopen en Bart van Triple Interactive bood aan om de inkomsten van de laatste pakjes te verdubbelen. Dank!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Daan Blitz
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
35
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.