Informatie avond Worldmapping Dorenweerd College

Gisterenavond, 16 april, heb ik bij een informatie avond van Worldmapping geholpen. Deze informatie avond was op het Dorenweerd College. Worldmapping organiseert volgend jaar voor deze school een expeditie naar Malawi. Mijn taak voor deze avond was het beantwoorden van vragen die leerlingen en ouders hadden over bijvoorbeeld het inzamelen van geld voor je expeditie, mijn ervaringen in Malawi en het vrijwilligerswerk. Erg leuk om je eigen ervaringen te delen en zoveel enthousiaste ouders en jongeren te spreken!

Contributions, Comments & Kudos

Superleuk!

Superleuk, dat je bent wezen helpen! Een paar maanden terug, ben ik ook wezen helpen. Ik vond het toen ook echt enorm leuk, om al die enthousiaste jongeren en hun ouders te zien en te spreken!

Hee Annemieke, dankjewel voor

Hee Annemieke, dankjewel voor je reactie! Inderdaad erg tof om te doen :) Ik weet nog erg goed dat ik zelf in een zelfde soort situatie zat...

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Dieske
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1 2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.