Open Atelier Route

Afgelopen zondag, 1 april 2012, was er een Open Atelier Route in de wijk Armhoefse Akkers. Dit was georganiseerd door een aantal buurtbewoners. Bij deze Open Atelier Route kon je kunstwerken bekijken van de kunstenaars in onze wijk.

Zoals ik al eerder had uitgelegd, heeft Lieske Stieger een schilderij aan ons gedoneerd. Deze gingen we verloten voor €2,- per lot. Loten kun je overigens nog tot 3 juni kopen. Interesse? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website: www.wix.com/anne3lie/afrika

De Open Atelier Route werd geopend in het atelier van Lieske. Wij mochten van deze gelegenheid gebruik maken om de loterij te starten. We stonden bovenaan de trap, zodat de mensen die naar boven kwamen ons meteen tegenkwamen. Zo konden ze nooit om ons heen.
Iedereen was meteen enthousiast en wilde natuurlijk wel een of meer loten. We hadden verwacht er zo'n 40 te verkopen. Nou, het uiteindelijk aantal is minimaal 5 keer zoveel geworden. We hadden absoluut niet gedacht dat het zo druk bezocht zou worden.

De kunstenaars hadden aangegeven ook nog een lot te willen. Hiervoor gingen we nog een uurtje naar Zomerlust, een café in onze wijk. Alle mensen die graag een lotje wilde kopen maar daar niet de gelegenheid voor hadden gehad, konden daar nog een lotje kopen.

Zoals je kunt lezen was het een geweldige start! Onze eerste actie, en dan zo goed beginnen; dat beloofd nog wat! Dit succes was mede te danken aan onze goede voorbereiding. Daarom heeft Annelie een handleiding geschreven voor degenen die ook een loterij willen organiseren.

Dit is de link:
https://www.worldsupporter.org/nl/blog/410-loting-van-schilderij-handleiding-loterij-organiseren

De loterij gaat nog tot 3 juni door. Ik zal tussendoor nog wat blogs plaatsen. Op Koninginnedag staan we in het Wilhelminapark in Tilburg. De dingen die we zullen gaan verkopen, zullen bestaan uit: 2e hands spullen zoals films, videorecorders en andere dingen, drinken, misschien gaan we nog schminken en de lotjes natuurlijk. Ben je in de buurt op die dag? Kom gezellig langs!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jules
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
6
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd