Mijn wereldsupporter song

http://www.youtube.com/watch?v=i41qWJ6QjPI

Mijn wereldsupporter song is Beyonce met 'I was here'.

Dit nummer hoorde ik voor het eerst toen ik nog aan het twijfelen was over wat ik met mijn leven wilde doen. Ik had een knagend gevoel in mij dat ik iets voor een ander wilde betekenen. Niet alleen in Nederland, maar ergens anders.. in een ander land.. in een andere cultuur...

Toen ik dit nummer voor het eerst hoorde begon ik spontaan te huilen. 'Dit is het: ik ga vrijwilligerswerk doen!'

Enkele maanden later liet ik dit nummer aan de lokale bevolking van Cebu, Filipijnen, horen. We kregen allemaal kippenvel. Sindsdien laat ik het aan mijn vrienden en familie horen als ze willen weten waarom ik vrijwilligerswerk wilde doen. Er bestaat geen redenen om iets goeds te doen, het is een gevoel. En dat gevoel wordt met dit nummer gezongen.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Ontzettend mooi!! Kan hem

Ontzettend mooi!! Kan hem blijven luisteren!! Het heeft mij er 200% van overtuigd dat ik met mn opleiding iets in de ontwikkelingshulp wil gaan doen. So thanks for sharing :)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.