Facebook vrienden

In het begin had ik hier een hard hoofd over in. Ik zag het nut niet van 'facebook vrienden' worden met Filipijnse jongeren. Aangezien er een enorme taalbarriere is. Ook vond ik dit iets wat wereldsupporter niet van ons kon vragen omdat het persoonlijk is.
Uiteindelijk heb ik eraan toegegeven en aan een select groepje mijn facebook gegeven, omdat ik om me heen zag hoe het ging, 100en aanmeldingen kreeg iedereen.

Ik heb nu alleen de meiden uit mijn workshopgroepje toegevoegd en heb hier regelmatig contact mee.
Ik ben ontzettend blij dat ik dit heb gedaan. Het is heel fijn voor hen en voor mij om nog contact met ze te hebben. Ze vertellen mij over hun dagelijkse bezigheden, zo krijg ik een nog beter beeld van hoe ze leven.
Ook vertelde Angel mij over haar 'graduation day' ze was ontzettend trots om dit te vertellen en ik was blij te horen dat het zo goed met haar gaat.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of NikivanCallandt
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.