Wereld supporter video clip 'End of Time'

In deze videoclip zie je het optreden, de einpresentatie van 'onze' meiden. In de dagen dat ons workshopgroepje met deze meiden heeft gewerkt hebben we een bijzondere band met ze gekregen. In het begin was het moeilijk, ze kwamen niet opdagen, ze kwamen te laat etc. Het was lastig iets op te bouwen op deze manier. Maar naarmate we meer tijd met ze doorbrachten respecteerden ze ons en wij hen steeds meer en begrepen elkaar. Zij hadden voor het eerst in hun leven een wekker gezet voor ons om op tijd te zijn. Ze gaan niet naar school dus kennen het concept ' ergens op tijd moeten zijn ' niet. Ze pakten alles zo snel op wat wij ze aanleerden, zogen het op als een spons. Ze hadden er plezier in en voelde zich speciaal, helemaal wanneer er een camera bij kwam kijken. De middag dat ze het podium op mochten en laten zien wat ze konden was een speciaal moment. De hele ochtend waren ze zenuwachtig en bezig met hun make-up, haar, kleding en deden zelfs de t-shirts en schoenen aan die wij ze die ochtend hadden gegeven. Ze waren zo ontzettend trots dit aan te mogen. Het moment dat ze op het podium stonden, voelden ze zich sterren. Vol trots, passie en blijdschap traden ze op. Ik voelde dezelfde dingen; trots dat wij ze dit moment hebben kunnen geven. Daarom is dit mijn wereld supporter video clip.

Contributions, Comments & Kudos

Supergoed!

He Nikki,
Super goed! Knap dat jullie dat in zo'n korte tijd voor elkaar kregen! Mooi commentaar er ook bij dat jullie veelvan elkaar hebben geleerd! Ben heel benieuwd of er nog meer filmpjes zijn van dit festival!
 
grt,
Thomas

Leuk!

Wat leuk om te horen wat en hoeveel je zelf allemaal kan leren van zo een reis. Maar ook dat je veel voor anderen kan beteken. Leuke video!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of NikivanCallandt
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
media_not_available.png
Statistics
6 2
Selected Categories