Een volle zaal bij het Wereld Supporter Song Festival!

Afgelopen vrijdag -5 april- heb ik samen met de Filipijnen groep een Wereld Supporter Song Festival georganiseerd. Wat was het leuk om iedereen weer te zien nadat we afscheid hadden genomen bij terugkomst in Nederland een paar weken geleden.

Iedereen had zijn leukste kleren aangetrokken en verschillende groepjes hadden een korte presentatie voorbereid. Het was een gezellige avond waarbij verschillende jongeren hun Wereld Supporter Song gingen opdragen en waar korte filmpjes werden vertoond.

Ikzelf ben de afgelopen maand erg druk bezig geweest met het editen van een filmpje over 'Smokey Mountain Area'. Smokey Mountain is een grote sloppenwijk in Manila waar een houtskoolproductie plaatsvindt. Omwonenden werken en wonen in de rook (lees: smokey). Tijdens mijn reis in Manila heb ik dit gebied bezocht en hier heb een kort filmpje van gemaakt. Samen met Sanne heb ik dit filmpje gepresenteerd (zie foto). We vonden het heel spannend om het filmpje dan eindelijk aan het grote publiek te laten zien. Op een groot scherm!

We hebben positieve feedback gekregen op ons filmpje. Ikzelf ook er genoten van de filmpjes die gemaakt waren door de andere jongeren uit de groep. Vooral het filmpje van Mylene was super leuk! Daar kwamen ook veel wereld support songs naar voren.

Zelf heb ik het niet aangedurfd om de microfoon te pakken een liedje voor te dragen.. Het presenteren vond ik al spannend genoeg :)

Content categories
Check all content related to:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
398