Oude kleding gedoneerd aan ontwikkelingsorganisatie Humana.

Afgelopen week heb ik mijn kleding uitgezocht voor Vietnam. Ik kwam ook wat oude kleding tegen en besloot meteen wat oude kleren weg te doen.
Op internet heb ik gezocht naar organisaties die mijn oude kleren kunnen gebruiken om bij te dragen aan ontwikkelingsprojecten.
Zo kwam ik terecht bij ontwikkelingsorganisatie Humana. Met de opbrengst die gegenereerd wordt uit de verkoop van de kledinginzameling en de donaties steunt Humana duurzame ontwikkelingsprojecten in plattelandsgebieden in zuidelijk Afrika.

Neem een paar uurtjes de tijd om jouw kledingkast uit te zoeken en doneer oude kleding aan bijvoorbeeld Humana. Hiermee draag automatisch bij aan de millenniumdoelen. Kleding die je niet meer draagt, is meer waard dan je denkt!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]