Tijd geleden!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik hier van me heb laten horen, en het is al bijna weer een jaar geleden dat we op reis gingen naar Uganda.

Ik mis het nog elke dag. Elke dag denk ik weer terug aan Uganda, de mensen, de avonturen en onze onvergetelijke groep. Wat heb ik er veel voor over om weer gewoon even een dagje Uganda opnieuw mee te maken.

Nienke en ik zijn al maanden bezig met een groot project. Eigenlijk is het nog een diep geheim maar het is natuurlijk wel leuk om te vertellen. We zijn een boek aan het schrijven! Na afloop van de reis had ik zoveel te vertellen, dat mijn moeder met het idee kwam om een boek te gaan schrijven. Meteen vertelde ik Nienke over dit idee en ze was gelijk enthousiast. Inmiddels zitten we al over de honderd pagina´s, en het gaat super goed.

Een andere reden om het boek te schrijven is om mensen het verhaal te laten lezen wanneer ze er tijd voor hebben. Toen mensen naar afloop vroegen hoe we het hadden gehad stamelde ik iets van ´Ja heel erg leuk en gaaf en echt een hele mooie ervaring´. Want in een paar zinnen vertellen hoe we het hebben gehad is onmogelijk. Er is zoveel gebeurd!

Ook willen we met het boek mensen bewust maken van de wereld en de situatie in Afrika. Misschien doneren ze nadat ze het verhaal hebben gelezen wel een paar euro aan het goede doel!

Dit was het even voor nu, later meer!

Danique

Follow the author: daniquekouwen
More contributions of WorldSupporter author: daniquekouwen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]