Brazilië alweer bijna een jaar geleden

Wat is het afgelopen jaar snel gegaan. Ik heb nog maar een normale les week te gaan en daarna nog een week vol toetsen, daarna heerlijk een weekje op vakantie. Vorig jaar deze tijd had ik net mijn 2e voorbereidingsdag gemaakt en begon ik nu alvast met de inpak lijst op te stellen. Wat een verschil, nu even lekker rust! 2 vriendinnen van mij vertrekken deze zomer ook met Worldmapping, naar Malawi, dus ik voel de worldmappingkriebels enorm, ben stiekem een beetje jaloers dat zei nu een onvergetelijke zomer mee gaan maken! Maar het is niet anders, ik mag ook niet klagen deze zomer en ik ben volgende zomer weer aan de beurt bij Worldmapping!

Mijn jaar als wereldsupporter zit er ook bijna op, nog een maandje of 2 te gaan denk ik! Ik vond het erg nuttig omdat ik mijzelf er elke maand even aan hielp herinneren wat te doen aan vrijwilligerswerk, een blog schrijven, nieuwe actie bedenken, presentatie bedenken etc. Jammer dat dit het laatste jaar is van deze millenniumdoelen, maar misschien is het over een paar jaar wel weer terug, kan ik hier mijn ervaringen van de Filipijnen ook delen! Ik ben wel benieuwd hoe de groepen die komende zomer naar de Filipijnen gaan het ervaren, aangezien het de 1e keer is voor Worldmapping dat ze hier heen gaan! Die verhalen kan ik vanzelf lezen op de worldmapping blogs!

Dit was het weer even voor vandaag!

x'

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of annemijnbakker
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3