Terugblik & Vooruitblik

Alweer bijna een jaar geleden vertrok ik naar Afrika voor mijn vrijwilligersreis, en wat zou ik graag terug willen. Het is één van de mooiste en leukste dingen die ik ooit in mijn leven heb gedaan en zal gaan doen. Ik heb mijn steentje bijgedragen aan een betere wereld. Niet alleen in Afrika maar ook in Nederland want bij terugkomst ben ik wel een stukje beter gaan leven, al zeg ik zelf. Ik koop meer fair trade producten en denk aan het milieu. Bovendien heb ik met de opdrachten die ik gedaan heb ook geholpen een ontwikkelingssamenwerking. Ik heb kleding gedoneerd, een klamboe en ook geld. Geld voor op de momenten als ik geen activiteiten kon doen maar toch wilde helpen. In de toekomst wil ik niet alleen zelf maar ook de mensen in mijn omgeving bewuster laten leven. Bewuster in de zin van, er is ook nog land buiten Europa. Waar mensen het niet zo goed hebben als in Nederland. Als iedereen die gedachte deelt zouden er al veel minder problemen in de wereld zijn, en als ik daar een beetje bij kan helpen wil ik dat graag doen.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of priscillaschaap
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.