Vrijkaarten voor de Voedselbank

Vlakbij ons huis is een verzamelpunt voor de voedselbank. Mijn moeder had op haar werk 2 vrijkaarten gekregen voor het Circus in de buurt. Omdat mensen die niet veel geld hebben niet zo gauw naar dat soort uitstapjes gaan (kaartjes kosten EUR 25,00 per stuk!) hebben wij deze bij de voedselbank afgegeven. Ook had mijn moeder bij een volleybal toernooi viltstiften gewonnen (6 pakken!) en ook deze hebben wij daar afgegeven. We hebben eerst geinformeerd of zij daar wat aan hebben. Er is een stellage waar mensen van de voedselbank 1x per week iets vanaf mogen nemen (een extraatje, of gewoon iets leuks) en daar zouden zij de viltstiften ook bij leggen). 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of myrthemellanie
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.