Maand in Guatemala

Zo, ik heb een tijdje niet veel van mij laten horen in verband met mijn reis naar Guatemala. 

Ik ben van 1 t/m 31 mei naar Guatemala geweest. Wat een ervaring! 

4 verschillende plaatsen, 4 weken Spaans, 4 verschillende Spaans scholen, 4 verschillende leraressen, 3 verschillende gastgezinnen en 1 week in een hotel.

Tijdens deze reis heb ik veel bijzondere lokals en andere reizigers leren kennen. Het is erg fijn om nog contact te houden met de lokals en zo ook je Spaans te kunnen onderhouden. Toevallig heb ik ook een project manager ontmoet. Met een beetje geluk kan ik volgend jaar een project gaan doen in Guatemala. Hoe tof is dat?

Daarnaast heb ik ook een hele boel leuke actitviteiten gedaan, van het beklimmen van een vulkaan tot ziplinen, of kajakken op één van de grootste meren ter wereld.

Ook in Guatemala is helaas armoede. Tijdens mijn reis heb ik geprobeerd zoveel mogelijk bij te dragen.

Guatemala is echt een land dat alles heeft, strand, natuurwonderen, vulkanen, meren, stad, ga zo maar door! Wil je eens Latijns Amerika bezoeken? Misschien wel Spaans leren? Dan ben je in Guatemala op de goede plek. Wat een avontuur!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of xenia
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
23
Selected Categories