Invloed in Nederland

 

Bij terugkomst zat ik vol van Uganda, ik liep over van de belevenissen en vertelde over Uganda aan iedereen die er maar naar vroeg.

Ook over de Ugandezen ben ik positief, zo aardig en hartelijk, zo rijk terwijl ze zoveel minder hebben en naar mijn idee zoveel gelukkiger dan wij Holldanders die alles hebben en alleen maar meer willen.....

Zelfs het bouwen van een huis/keuken gaat daar relaxt, je kijkt naar een stok, is deze een beetje recht? heeft deze de goede lengte? dan gebruiken we deze als maatvoering. Er komt geen waterpas of ander ingewikkeld gereedschap aan te pas.

Mijn vader is nog al gek op zijn waterpas, alles moet recht zijn en hij denkt niet dat hij zo kan werken. Gewoon proberen pa!

Bij mijn moeder hebben de verhalen over de kinderen veel indruk gemaakt maar ook het opvangen van water door veel inwoners vond en vindt zij bijzonder. Op haar manier doet ze ook een beetje mee en vangt in de tuin nu overal het regenwater op en probeert daar haar hele tuin mee te verzorgen. Ze zegt wel dat ze diep respect heeft voor de mensen daar omdat zij alleen haar tuin er maar mee doet en niet het huishouden.

Ik heb een raar gevoel als ik denk aan Uganda, ik denk dat ik heimwee heb!!!

Follow the author: demiveldkamp
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: demiveldkamp
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]