eerste indrukken

we zijn al een tijdjes terug in nederland.

Zo wat is het hier anders zeg, zeg maar gerust alles is anders ik zal een lijstje maken van verschillen tussen hier en Oeganda:

wc: zijn in Oeganda leterlijk een gat in de grond die soms tot wel 15meter diep is. Bevolking: De bevolking helpt elkaar met alles ze hoeven der alleen maar om te vragen als je hulp nodig hebt bij een huis bouwen de lokale bevolking zal komen helpen, dat is natuurlijk heel anders in Nederland hier huur je een bedrijf in en nodigt als volgt iedereen uit hoe het huis is geworden. rijden: In Oeganda hebben ze praktisch geen regels op de weg ze kunnen eigelijk alles laten en doen over door getrokken streep rijden geen probleem, stoppen midden op de weg kan ook gewoon, Daarom is het daar redelijk gevaarlijk. Kinderen: De kinderen in Oeganda die spelen met elkaar gaan soms wel de hele dag naar school, als ze thuis komen moeten ze soms ook gewoon weer aan het werk of water halen bij een put en als de kinder blanke zien worden ze helemaal blij gaan ze lachen doen ze er bijna alles aan om je aandacht te krijgen, vooral om foto's te zien van hun zelf. volwassene: de Volwassene  regeren heel verschillend op ons de ene is heel erg blij dat we komen helpen maar de andere die zal ons liever nog geen hand willen geven, Je bent ook eerder volwassen in Oeganda dan hier in Nederland omdat je daar alles al zelfstandig moet kunnen. water: water halen was ook wat, voor het douchen moesten we met een jerrie can over ons hoofd maar eerst moesten we water halen bij een waterput, drink water werd altijd opgehaald door onse locale expiditie leiders ,Want het put water is niet veilig genoeg om te drinken.

Ik denk dat ik nu de grootste verschillen heb opgenoemt, natuurlijk is dit nog lang niet alles, maar dit is wel het belangrijkste gedeelte vind ik.

 

 
Follow the author: Brian Rienties
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Brian Rienties
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]