Al even terug..

Zo al weer even terug in Nederland..............

 

Net terug komende vanuit Uganda was het weer even wennen in Nederland. Als eerste natuurlijk het temperatuursverschil van ongeveer 35 graden, ik kwam met een hemdje uit het vliegtuig waar mijn ouders en zusje klaar stonden met de winterjas haha

In de auto kon ik al lekker mijn verhaal en belevenissen kwijt, thuis een stuk kwarktaart en hup onder de douche zo mijn lekkere hollandse bedje in!!!

's Nachts werd ik wakker van een kloppende voet, welke al in Istanbul wat dik was geworden, ik kon er niet meer op staan. De volgende morgen even naar de huisarts waarbij de conclusie was, ontsteking van één of ander prikkend beestje dus aan de anti-biotica. Na twee dagen al weer een flinke verbetering en kon ik er weer op staan.

Wat ik in het begin heel lastig vond was het gemis van de groep, ik kon wel mijn belevenissen vertellen maar echt begrijpen doen de mensen het hier in Nederland niet, gelukkig was er de groeps app die continu pingde, heerlijk begrip.

Terug in Nederland merk ik ook de grote verschillen tussen Uganda en Nederland, daar arm en gelukkig, hier rijk en niet altijd zo gelukkig!!!! Dat is me toch wel heel duidelijk bij gebleven, de mensen daar zijn naar mijn idee zoveel gelukkiger met de kleine dingen, en wij zijn hier best snel ontevreden, ik zelf net zo goed.

Gelukkig heb ik een flink antal foto's gemaakt waarbij ik heerlijk terug kan kijken naar hoe het was. Ook is de reunie inmiddels gepland, zin in!

 

 

 

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: demiveldkamp
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Supporting content
More contributions of WorldSupporter author: demiveldkamp
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]