Tassen

Op het Zawadi tailoring college volgen meisje een opleiding tot naaister. Dit helpt ze economisch onafhankelijk te worden en een eigen naai-attelier op te richten in hun woonplaats. Tijdens hun opleiding maken de meisjes verschillende zeer mooie tassen. Deze proberen ze te voorkopen zodat ze hun opleiding tot naaister kunnen financieren. Wil jij ook een mooie tas, laptophoes, beautytas, strandtas of leren tas kopen? Neem dan contact op!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Esther Hertog
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.