Een ervaring om nooit te vergeten...

Wat heb ik een fantastische tijd gehad in Zuid-Afrika! Het was echt super om zoveel te kunnen betekenen op de school waar wij ons project hebben gedaan. De kinderen hebben echt genoten van alle aandacht. Ook merkte ik dat ze daadwerkelijk iets geleerd hebben van wat wij aangeboden hebben. De docenten waren ook erg enthousiast en wilden graag materiaal van ons krijgen zodat ze hier zelf ook mee aan het werk kunnnen. Deze materialen hebben wij hen gegeven zodat ze hier in de toekomst mee aan het werk kunnen met de kinderen. Toen ik in Afrika was heb ik een blog bijgehouden over al mijn werkzaamheden en ervaringen. Nu ik weer in Nederland ben hoop ik aan alle kenissen en familie in mijn omgeving te vertellen wat ik in Zuid-Afrika heb gedaan. Ook hoop ik in onze kerk een presentatie te geven over het project. Hiermee hoop ik ook mensen enthousiast te maken om andere mensen te helpen. 'The greatest gift you can give someone is your time. Because when you give your time, you are giving a portion of your life that you will never get back.'

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Boukjedehaan
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories