Hoe gaat het nu?

Hoe gaat het nu?

-          Ideeën uitwerken: Ik denk regelmatig terug aan Brazilië en zit nog steeds vol met ideeën maar omdat ik het zo druk heb met mijn studie, stage en de voorbereiding / inzameling voor mijn volgende reis naar Malawi ben ik aan veel van deze ideeën nog niet toe gekomen, wat ik heel erg jammer vind. Hopelijk heb ik komende zomer genoeg tijd om al deze ideeën uit te werken.

-          Presenteren en inspireren: Voor Worldmapping heb ik al gepresenteerd, geïnformeerd, geïnspireerd en tips gegeven over fondsenwerving op 19 september op het Anna van Rijn College in Nieuwegein te inspireren en op 25 september op een informatieavond van Worldmapping in Utrecht. Op 30 januari ga ik Worldmapping en BeMore helpen op de NOT beurs in Utrecht. Dit vind ik heel leuk om te doen want wat is nou een betere manier om jou ervaringen te delen en nieuwe mensen te inspireren als via een informatiebijeenkomst? Helaas had Worldmapping voor de andere informatiedagen (in oktober en november) al genoeg ‘helpers’. Wel heb ik mij voor elke maand aangemeld, maar tevergeefs, ik had namelijk graag geholpen.

-          Fondsenwerving: De fudge die mijn nichtje Myrthe en ik verkochten om zo het geld voor onze reis naar Brazilië te bekostigen zijn wij blijven wij verkopen, dit heeft tot nu toe nog €25 opgeleverd. Mijn familie is blijven sparen voor cartridges en statiegeldflessen, dit heeft tot nu toe €55 opgeleverd. De opbrengst gaat naar stichting IBISS. Ook hadden mijn nichtje en ik meer geld opgehaald dan nodig was voor onze beide reizen. Het overige geld hebben wij aan stichting IBISS gedoneerd. Ook hebben mijn moeder en tante twee dagen in de IJhallen in Amsterdam Noord met oude spullen staan om zo geld in te zamelen voor gedeeltelijk IBISS het gedeeltelijk voor mijn reis naar Malawi, dit heeft in totaal bijna €120 opgebracht!

-          Vrijwilligerswerk in Nederland: Ik lees nu eens in de week voor bij een gezin met een taalachterstand voor de VoorleesExpress. Ook train ik samen met een vriendin elke week een dag om ons voor te bereiden op de Amsterdam City Swim 2015 (om geld in te zamelen en mensen bewust te maken van de ziekte ALS). Ik heb mij bij het dierenasiel aangemeld als vrijwilligers en ik heb mij ingeschreven voor een reanimatiecursus.

-          Vrijwilligerswerk in het buitenland: Omdat ik dit schooljaar voor mijn opleiding (tweede jaar pabo aan de HvA) een maatschappelijke stage moet lopen heb ik ervoor gekozen om twee weken in mei 2015 met Edukans naar Malawi te gaan. Hier ga ik samen met een lokale pabo student uit Malawi (de zogenoemde ‘twin’) twee weken lang alleen maar les geven, les krijgen, de educatie daar te verbeteren en speel en leermateriaal, ervaringen en onderwijs ideeën met de bevolking daar te delen.

Liefs,

Fleur

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: FleurSchram
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]