Media aandacht.

Hoe trek je nou de aandacht van media?

 

Dit lijkt heel erg moeilijk, maar het is eigenlijk heel erg simpel. nhDoor mailtjes te sturen naar plaatselijke kranten, radiozenders enzovoort kom je al een heel eind. 

Voor mijn reis naar Uganda mailde ik naar de krant van ons dorp. In mijn mail schreef ik vanalles over mijn reis, over wat ik in Uganda ging doen en met wie en wat voor organisatie ik zou gaan. Dit zelfde deed ik ook bij de radio. Ik kreeg een mailtje terug van de krant dat zij graag een stukje over mij in de krant wilde shrijven. Ook kreeg ik op een gegeven moment een belletje van de radio dat zij mij graag wilde uitnodigen voor een live interview. Ik was natuurlijk hartstikke enthousiast en hierdoor waren er ook hartstikke veel mensen die mij ineens wilde sponsoren! Hartstikke leuk! 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MadeliefKooijNaarUganda2014
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd