Je krijgt wat je geeft??

Nog meer bezuinigen op de allerarmsten in de wereld zou een historische vergissing zijn. Dat zegt een brede verzameling van ontwikkelings- en mensenrechtenorganisaties, nu met de publicatie van de CPB cijfers het debat over bezuinigingen volop losbarst. Een brede coalitie, onder de naam “Je Krijgt Wat Je Geeft”, roept de onderhandelaars in de tussenformatie op af te zien van nog meer bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking.

Wat vind jij? Verder bezuinigen of kiezen voor hulp en ontwikkeling? En wat vind je eigenlijk van deze campagne uit de ontwikkelingssector?
Reageer!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Koert Hommel
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.