Aziatisch buffet

Om nog meer geld in te zamelen voor het project in de Filipijnen heb ik op eigen initiatief een Aziatisch buffet georganiseerd waarbij ik vrienden, familie en buren heb uitgenodigd voor slechts 15 euro te komen genieten van mijn eigen gemaakte Aziatische gerechten. Doordat ik vorig jaar 7 maanden door Azië heb gereisd heb ik mij door deze ervaringen laten inspireren en mijn favorieten gerechten proberen na te maken - van Indonesische roti pisang, tot Thaise Mieng Kham en Japanse Sushi. Toevallig was op dat moment een vriend uit Maleisië op bezoek en ook hij heeft zich in de keuken uitgeleefd. Groot succes!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of annelynncleuren
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.