Poon Hill en films kijken binnen een andere cultuur (16-10-14)

Het is al weer even geleden dat ik wat heb gepost. Vorige week ben ik de Annapurna regio binnengetreden en helaas was de wifi de afgelopen tijd niet zo best.6 oktober zijn Fleur en ik gestart met de Poon Hill trek. Deze staat bekend als een trek die goed te doen is voor iedereen. We boekten de trek voor vijf dagen, de langste optie om deze op onze gemak te kunnen lopenDat weekend hadden we veel pijn nog met kopen door de spierpijn. De massage die we hadden geboekt had niet veel baadt.. meer schaad, maar het was wel weer een lollige beleving.

Toen ik thuiskwam ontdekte ik dat ik een Amerikaans huisgenootje had. Heel gezellig! Ze komt uit Oregon en werkt in een ziekenhuis. Ze is er nog tot 25 oktober.

Afgelopen week zijn we weer bij het weeshuis geweest. De kids keken een film en wij keken gezellig mee. Het is heel leuk om te zien hoe zij de films beleven in vergelijking met de kids in Nederland. Dingen zijn veel sneller eng, en zoenende mensen worden doorgespoeld, en waar wij de grap niet van inzagen was voor hun zwaar grappig.

 

Follow the author: donnavanengelen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: donnavanengelen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]