Vertrek Vietnam

Hoi allemaal,

Morgen begin ik mijn jaar helemaal goed en vertrek naar Vietnam voor 7 weken. Daar ga ik vrijwilligerswerk doen via vrijwillig wereldwijd. Ik zal er verblijven met 7 andere (Nederlandse) vrijwilligers. Er zijn een stuk of 10 verschillende projecten die vooral met kinderen te maken hebben. Zowel engelse les geven aan weeskinderen en het verzorgen van gehandicapte kinderen. Ook zal ik een kijkje nemen in de keuken van een ziekenhuis en zal ik les geven aan een groep slechtziende volwassenen. Wij zullen rouleren met de vrijwilligers over de verschillende projecten.
Ik verwacht door middel van deze projecten veel te leren over de cultuur van Vietnam. Het is ook een goede mogelijkheid om in contact te komen met de lokale bevolking. Alle nieuwe ervaringen zullen ook bijdragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal heb ik erg veel zin in!

Ik hou jullie op de hoogte.

Veel liefs, Renee.
 

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of reneehartog
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Selected Categories