Weer thuis! En nu.....?

Heeeey allemaal! 

Ik heb geen blog bijgehouden toen ik in Vietnam was, maar een mailtje gestuurd naar mijn familie en vrienden omdat ik dan ook wat persoonlijke dingen kon vertellen :-).

Al met al heb ik echt een top tijd gehad! Veel gewerkt op de projecten, wat even wennen was maar uiteindelijk hebben we hopelijk veel kunnen betekenen. Naast de projecten heb ik ook erg leuke mensen leren kennen, waarmee ik naast het werken ook tripjes gedaan heb naar verschillende plekken in Vietnam. Helaas ben ik veel ziek geweest en heb ik minder kunnen doen dan ik zou willen, maar omdat we er 3 maanden waren, was er gelukkig meer dan genoeg tijd. Financieel hebben we in ieder geval ee steentje bij kunnen dragen. Lotte & ik hadden geld ingezameld en daarmee speelgoed gekocht voor wezen met verstandelijke & geestelijke beperkingen door Agent Orange (de napalm). We waren niet de eerste want er lag al veel speelgoed, maar het is een beetje gebruikelijk om weer nieuw speelgoed achter te laten.

In Vietnam heb ik al meerdere keren foto's gepost op Facebook en mailtjes naar vrienden en familie gestuurd met uitleg. Ik ben net thuis want na het vrijwilligerswerk heb ik nog een maand gereisd, maar ik ben van plan om de komende tijd een selectie van aaaaal mijn foto's te maken en er nog meer op Facebook te zetten, zodat mijn vrienden kunnen zien wat ik gedaan heb :-). Ik zal dan ook vooral acties zijn op social media, het filmpje van het Domino-effect delen bijvoorbeeld. Dat vind ik erg inspirerend. Daarna zal ik eens gaan bekijken of ik binnenkort meer kan betekenen dan alleen ervaringen delen, maar nu eerst even wennen aan het koude weer hier... :-)

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Maartjedekruijf
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.