Laatste nachtje in m'n eigen bedje..

Jaaa! Eindelijk is het dan zover! Morgen zitten we dan echt in het vliegtuig, óp naar uganda! ;) Het besef wilde de hele dag nog niet zo komen eigenlijk, was wel een beetje mijn tas aan het inpakken maar ik ben nogal chaotisch dus dat was een ramp hahaha. Dan bedacht ik weer dat er beneden wat lag, vervolgens lag er nog iets in de schuur, dan moest ik weer iets van zolder halen en zo ging het maar door. Maar mijn tas vorderde langzaam maar zeker wel, en nú ben ik eindelijk klaar. En ik besefte pas echt dat het morgen al gaat gebeuren, toen ik vandaag mijn Malariapil moest slikken.. blegh wat een vies ding is dat ook haha. Hij wilde eerst niet door mijn keel heen, wat best wel vervelend was, hahahaa. Maar gelukkig ligt hij nu lief in mijn maagje te zwemmen, en gaat alles hopelijk helemaal goed komen!

De afgelopen weken hebben alleen maar in het teken gestaan van Uganda. Deze week was het ook nog eens extra druk, omdat het toetsweek was, en het project nogsteeds geperfectioneerd moest worden. En als extra ramp werd ik ook nog eens ziek.. Ik heb dus mijn halve toetsweek gemist, (lekker straks alles inhalen, ik moet er niet aan dénken! :( huilen.) en het zorgde voor veeel stress. Maar. Het doet mij deugt u te mogen mededelen dat alles klaar is, ons pws ligt in de koffer, het hele lesprogramma dan, alles is klaar, we zijn bepakt en bezakt, het enige wat ons nu nog rest is slapen!

Ha - ha. Slapen. Dacht t ook. Dat wordt hem waarschijnlijk niet vannacht. Nouja, toch maar proberen, en hopen dat ik morgen niet zo brak ben, na het vliegen!

Nou, ik zal deze blog hier niet bijhouden waarschijnlijk, als ik in Uganda ben, maar jullie kunnen mij volgen op de volgende blog:

Gomarusinuganda.waarbenjij.nu

Jaja. Daar komen alle spannende verhalen op te staan :)
Hahaha. Voor nu wens ik jullie allemaal sterkte met de kou enzo,
En tot over twee week!

Groetjes, Karen

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.