Vrijdag 20 juni

Hoi allemaal, 

 

Vandaag heb ik schoongemaakt in een lokaal ziekenhuis. Toen we aankwamen zagen we al dat er een hoop zieke mensen binnen zaten. Er was zelfs een kindje aan het overgeven. Toen ik binnen kwam heb ik mijn ogen uitgekeken. Er zaten grote gaten in de grond, en het stof had zich overal opgestapeld. Toen we in een andere kamer kwamen, lagen er gewoon gebruikte naalden op de grond. We begonnen te vegen en binnen een paar vegen stond de hele kamer vol met stof. Toen we uiteindelijk de grond een beetje schoon hadden geveegd, zagen we ook dat er doden beestjes op de grond lagen en muizenkeutels. En dan te bedenken dat mensen naar deze plek gaan om beter te worden. Je zou er eerder nog zieker van worden. Nadat we binnen klaar waren, hebben we buiten ook nog geveegd. Van de ene zand weg naar de andere. 

Hierna zijn we naar een andere kliniek gegaan, waar de andere van onze groep al aan het schoonmaken waren.  Ook daar lagen de muizenkeutels, naalden en vleugels van beesten overal op de grond. Het leek wel alsof er in geen jaren was schoongemaakt. Toen we klaar waren zijn we weer terug gegaan naar huis, en hebben we de middag rustig aan gedaan.  

 

 

Groetjes Cynthia.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Cynthia
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.