Presentatie Vrijwillig Wereldwijd

Hallo allemaal,

Vorige week vrijdag heb ik een presentatie (namens Vrijwilig Wereldwijd) mogen geven in Dordrecht over Vietnam. Wat was dit ontzettend leuk! Het hele avontuur kwam weer helemaal naar boven toen ik er over mocht vertellen.. En achteraf kreeg ik te horen dat mijn enthousiasme erg te zien was. Super!! Ik heb aangeboden dat ik graag vaker zou willen presenteren. Het is leuk om te doen en het voelt ook nog super goed om er mee bezig te zijn. Het avontuur blijft je achter volgen. Het is leuk om je verhaal enthousiast te kunnen vertellen aan anderen, je foto's te kunnen laten zien en belangrijke tips uit te delen. Fantastisch! 

Verder is het keramiek aangekomen in Nederland en hoop ik dit over een paar weken te ontvangen. Dan kan de verkoop voor de arme gezinnen in Albanie van start gaan :) 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Erica van der Sluis
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.