Terug in Nederland!

Ik ben (jammer genoeg) weer terug in Nederland. Dit was werkelijk een ongelofelijke ervaring die ik zeker weten nooit meer zal vergeten. Het voelde eerst heel raar om weer in mijn eigen huis te staan. Ik liep het huis binnen, knuffelde mijn moeder en vader en bleef toen in de woonkamer staan. Ik wist gewoon niet wat ik moest doen! Ook om weer terug in mijn eigen bed te zijn voelt raar maar toch heel lekker. Twee dagen na terugkomst was ik het al weer een beetje gewend, alle dagelijkse routines. Toch is dat niet het enige dat raar was. Toen ik op straat liep, en keek naar alle mensen om mij heen, besefte ik mij dat iedereen hier geen idee heeft hoe gelukkig wij hier zijn in Nederland. We hebben alles hier in Nederland, en toch zijn we ontevreden. In Zuid-Afrika waren er mensen die helemaal niks hadden, en die met een lach op hun gezicht naar ons zwaaiden. Het is wel fijn om weer terug te zijn, maar toch wil ik weer terug naar Zuid-Afrika!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Yanto
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories