Expositie Afrika

Het is een druk weekendje geweest. 

Gisteren hebben mijn moeder en tante op de markt gestaan in de IJ-hallen om voor mij en mijn nicht geld op te halen voor onze expedities naar Malawi. Omdat wij beiden veel schoolwerk hadden, waren wij zelf niet mee. Ze hebben best veel spulletjes verkocht en aan het einde van de dag konden we allebei EUR 65,00 op onze rekening bij schrijven.

Vandaag ben ik met mijn moeder naar een expositie geweest van een beroemde fotograaf Mario Gerth. Hij heeft hele mooie foto's gemaakt van Afrikaanse mensen. Ik heb daar mogen staan met fudge en vogelpotjes. Deze expositie was erg toepasselijk omdat het een foto expositie was van Afrikaanse mensen wat aansluit op mijn reis naar Malawi. Ik heb veel leuke reactie gekregen en uiteindelijk ook best veel verkocht. Ook heb ik flyers uitgedeeld zodat mensen mij kunnen volgen via de website die ik heb gemaakt vanbrazilienaarmalawi.weebly.com.

Al met al een topweekend en mijn reis komt weer een stukje dichterbij :)

Myrthe

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of myrthemellanie
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories