Youbedo

Tip! Youbedo!

Youbedo is een online boekenwinkel waarbij een deel van de opbrengst naar een door jou gekozen goede doel gaat. In veband met de boekenwet zijn prijzen in principe gelijk aan de prijzen bij andere boekenwinkels. Waarom zou je dus niet bij youbedo bestellen?

Morgen ben ik jarig en ik heb een aantal boeken op mijn verlanglijstje gezet, en meteen iedereen die naar mijn verlanglijstje vroeg verteld over youbedo!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Rianne
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.