Biodrogist

Hmm alweer lekkere dingen gekocht bij de Lush (deo/zeep dit keer)
Over de Lush:
WIJ GELOVEN
In het maken van effectieve producten van verse* biologische* groentes en fruit, de beste essentiële oliën en veilige synthetische ingrediënten.
We geloven in het kopen van ingrediënten van bedrijven die niet op dieren testen en in het testen van onze producten op mensen.
We bedenken onze eigen producten en geuren, we maken ze vers en met de hand en gebruiken zo weinig mogelijk of geen conserveringsmiddelen of verpakkings- materialen, met alleen maar vegetarische ingrediënten en vertellen je wanneer ze gemaakt zijn.
*Wij geloven ook dat woorden als vers en biologisch meer betekenen dan marketing-termen.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Rianne
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.