Verspreiden van mijn verhaal

Voordat ik op reis ga, wil ik graag mijn vrienden en familie op de hoogte stellen van dit avontuur.
Enkelen heb ik opgebeld om erover te praten en daarnaast heb ik gebruik gemaakt van social media. Zo zette ik een bericht op Facebook om al mijn contacten te informeren over mijn reis. Ik maakte een blog aan, zodat iedereen die dit wilt lezen de mogelijkheid heeft om van mijn ervaring mee te genieten.

Ik heb al veel leuke reacties gehad (zelfs van mijn oude baas!) en ik hoop hiermee velen te mogen inspireren.
Hieronder het stukje:

Lieve vrienden en familie,

Graag wil ik jullie iets vertellen over een geweldige reis die ik ga maken.
Op donderdag 7 februari om 10:30 zal ik in het vliegtuig naar de Filipijnen stappen. Hoewel het voor vele misschien gewoon een koude donderdag is, zal het voor mij een begin van een avontuur zijn.

Ik zal twee maanden vrijwilligerswerk gaan doen op een prachtig eiland genaamd: Cebu. De organisatie in de Filipijnen heet 'We spark action inc.' en heeft allerlei kleinere stichtingen door heel Filipijnen opgericht om de levensomstandigheden van kinderen, volwassenen en ouderen een stukje beter te maken. Ik zal mee gaan werken aan enkele projecten van de Alouette foundation. Dit kan inhouden: lesgeven aan kinderen, workshops in creativiteit, vrouwen en moeders helpen bij hun bedrijfje enz.

Hoewel het heerlijke idee van 26 graden telkens in mijn hoofd op plopt als ik naar buiten kijk, weet ik niet wat ik kan verwachten en wat mijn precieze taken daar zullen zijn. Maar ik zal er met een open instelling naartoe gaan en vol enthousiasme mee gaan met de organisatie.

Voor diegene die het leuk vinden, zal ik een blog bij houden.
httppublic://blog/schermafbeelding_2013-02-04_om_23.18.40_0.pngelisemarcus.waarbenjij.nu/

Ik hou jullie op de hoogte!
Veel liefs en veel geluk,

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.