Radio Filemon vanaf 1 uur snachts -

Zo weer een riedeltje gedaan, dit keer ging het over rampen & feesten hier in de Filipijnen. Omdat wij natuurlijk onze Koningendag gaan verliezen aan Koningsdag, voor mij helemaal prima trouwens. Volgende week weer een nieuw verhaaltje -

Contributions, Comments & Kudos

wereldsupporter in het riedeltje

Hoi Karin,
Superleuk dat je bij Filmon zit! Ook een mooie kans om meer wereldsupporters te werven! Heb je in je riedeltje ook jongeren opgeroepen om in een wereldsupporter cv te laten zien wat je bijdraagt aan de wereld en met een millenniumdoen toelage vrijwlligerswerk te gaan doen, zoals jij? dat zou leuk zijn!!
 
Succes op de Filipijnen!!
 
Thomas

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Karin
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.