Tweet tegen nog meer bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking.

Ontwikkelingssamenwerking staat op de bezuinigingsagenda. Prominente Nederlanders waaronder Herman Wijffels, Peter R. de Vries, Doutzen Kroes, Hadassah de Boer, Louis van Gaal, Doekle Terpstra en Bert Koenders spreken zich vandaag 5 maart in een open brief in METRO uit tegen nog meer bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking.

Hun oproep: ‘Investeren in ontwikkelingssamenwerking is investeren in de toekomst. Hierop bezuinigen is een historische vergissing. Dit zal als een boemerang terugkomen!’

Spreek je net als Peter R. de Vries, Doutzen Kroes, Marc Klein Essink, Dolf Jansen en Michiel Veenstra uit tegen nog meer bezuinigingen. Steun #JeKrijgtWatJeGeeft en stuur een tweet naar de onderhandelaars in het Catshuis! en steun #JeKrijgtWatJeGeeft met een tweet aan de onderhandelaars in het Catshuis (Verhagen, Wilders, Rutte, Agema, van Haersma Buma en Blok). DOEN!!!

Voorbeeld: Minder armoede is toch ook meer rijkdom? @MinPres #jekrijgtwatjegeeft Investeer in samenwerking

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MaaikeKoopman
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.