Have a break, have a KitKat eeehh blog!

Zo, even tijd voor een bloggie, tussen het armbandjes maken door!! Wát een succes tot nu toe!! Al een aantal grote bestellingen binnen en iedereen is hard aan het promoten! :) Zo heeft mijn buurvrouw 15 armbandjes besteld om ze te 'trakteren' aan haar collega's, in plaats van gebak. Een vriendin is gelijk rond gaan vragen bij haar vriendinnen en heeft er 16 besteld, en de schoonmaakster van mijn opa wil er van allemaal eentje hebben. Loopt super dus!!! Ook heeft Cocky, van KenyaXperience, mij de opdracht gegeven om maar vast een voorraadje te maken zodat zij ze in het kantoortje van KenyaXperience in Kilifi (Kenia) kan gaan verkopen. Ik hoef me de komende tijd dus niet te vervelen! ;-)
Begin april ga ik meelopen bij een sponsorloop, supergaaf! En vanaf eind maart ga ik Jane, van stichting Wanawa, helpen op verschillende evenementen.
Als gezin zijn wij donateur van Jua geworden. Jua is 1 van de projecten van KenyaXperience, een rescuecentre voor misbruikte meiden. Echt heftig al die verhalen. En geweldig wat Nelleke, ook wel Mama Jua genoemd, doet. Patty, 1 van de Nederlandse meiden die tegelijkertijd met mij in Kenia was, heeft hier 5 maanden stage gelopen. Zij is nu net geland en het zal behoorlijk wat tijd kosten om hier te wennen. Gelukkig heeft zij net als ik heel veel mooie herinneringen en fotos die ze voor altijd meeneemt. Binnenkort gaan zij, Floor (het andere Nederlandse meisje die ik in Kenia heb ontmoet) en ik een Kenia-avondje houden. Kunnen we even alle 3 ons hart ophalen en heel hard huilen haha!
We kregen gister 5 gratis krasloten binnen en hebben hier wel 2 hele euros mee gewonnen. Deze gaan in het potje voor Heart's, hetzelfde doel waar ook de helft van de opbrengst van mijn armbandjes naartoe gaat. Het is maar een klein bedrag, maar ieder beetje helpt. Ook ga ik weer beginnen met het sparen van 1,2 en 5 centen, voor Hearts uiteraard! Ik ben al druk aan het rondvragen dus wie weet.
31 maart ben ik jarig. Normaal weet ik nooit wat ik moet vragen, ik ben gelukkig met dat wat ik heb. Dit jaar weet ik het wel. Ik wil vragen of de visite mijn verjaardagsgeld over wil maken naar Jua, God Our Father of Hearts, de 3 projecten waar ik ben geweest in Kenia.

Nou, mijn pauze is weer voorbij! Ik ga weer hard aan de slag met mijn armbandjes :) Ben je nieuwsgierig, neem eens een kijkje op http://maisha-for-kenya.blogspot.nl/ en http://www.facebook.com/maisha.for.kenya

Kwaheri!! (see you)

Liefs Chiara

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Chiara
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.