Fair trade

Het zo simpel, iets voor een ander te doen. Toch lijkt het vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Ik roep vaak heel hard dat ik nódig weer eens een bezoekje moet brengen aan die vrouw die vaak alleen is, maarja. Iedereen weet het: veel van onze voornemens zijn makkelijker gezegd dan gedaan..

Dus, als ik mezelf niet altijd aan m'n voornemens houdt, dan wijst Jacqueline me er wel op, door ons te verwennen met heerlijke Fair Trade chocolade. Goed voor ons, goed voor de makers.
Wat is Fair Trade toch een heerlijk voornemen!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

toppers

Aaaah wat een leuke foto! en inderdaad een goed initiatief. Zo geef je ook mensen een beter leven, terwijl je er minder tijd mee kwijt bent. :) Niet dat je het moet doen om de tijd, maar ik weet toevallig dat het tegenwoordig allemaal ontzettend druk is en dan moet je jezelf ook niet overbelasten. ;)

xxx

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Geja van Luit
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
8 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.