interview!!

Vandaag kwam de uitkijkpost, de lokale krant, langs om mij te interviewen. Het was een super leuk interview, ik ben benieuwd hoe het stukje eruit gaat zien. Volgende week of die week erop staat het in de krant, waar ik dan uiteraard een foto van zal plaatsen! Ik wil met het krantenstukje bereiken dat er misschien mensen denken, goh, wat leuk, hier wil ik wel wat geld aan doneren. Ook heb ik het gedaan om andere mensen te inspireren om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. De uitkijkpost wordt bij iedereen uit Heiloo bezorgt, waarvan er een hele boel zijn die het lezen, ik bereik dus met dit interview eigenlijk een heel groot publiek, die enthousiast kunnen worden van mijn verhaal. Echt super leuk allemaal! Een foto volgt nog! xx

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of lotteinkenia
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.